O nama

Inicijativa Budi Zdrav Ko Dren krenula je 2010. godine kao porodični biznis koji se bavi prodajom “Dren” voćnih proizvoda kao što su pekmez, sok, rakija i liker . Dok smo se trudili da razvijemo inovativne komunikacijske i preduzetničke vještine, rasla je i prodaja i potražnja. Tokom, 2016. godine počeli smo sa promocijom drenjina kao i sa razvojnim projektima. U 2017. godini održali smo prvu stručnu radionicu pod nazivom “BRENDAONICA”, kako bi smo povezali domaće proizvođače i kupce iz cijele Bosne i Hercegovine.

Cilj je uvezati ljude, poboljšati konkurentnost svih karika u lancu proizvodnje, povećati preradu, prodaju i distribuciju proizvoda od drenjina, smanjiti nezaposlenost i integrisati udaljene i nerazvijene regije.

Budi Zdrav Ko Dren je udruženje koje ima za cilj zaštiti, promovisati i ojačati lokalnog proizvođača koji prodaje i prerađuje proizvode od drenjina. Budi Zdrav Ko Dren sarađuje sa drugim udruženjima, privatnim i javnim sektorom i institutima iz regije.

Budi Zdrav Ko Dren, pored prodaje bavi se i promocijom zdravijeg načina života i razmišljanja.Tu je i uvođenje tradicionalnog načina proizvodnje, organizacija proizvodnje kao i poboljšanje ekonomskih performansi. Trudimo se isto tako da utičemo na personalizovanu prehranu, dijete i zdravlje za dobrobit naših članova i klijenata.

Call Now ButtonPOZOVI