Rakija drenja

Bistra kao voda snažna kao led, ljekovita drenja rakija tradicionalno više od 100 godina pravi se u Drvaru isključivo od divljih drenjina.

Nakon jedne čašice dnevno, drenja rakija grije vaše tijelo, osvježava duh i budi čulo mirisa.

Mućeni pekmez od drenjina koji su pravile naše bake

Pekmez pripremljen ručnim miješanjem drenjina nakon pasiranja. Ručno miješanje traje najmanje tri sata. Ovaj način pripreme čuva sve hranjive vrijednosti koje imaju drenjine.

Imber

"Popij času imbera i sve tegobe nestaju" savjet naših baka koji se i danas primjenjuje. Osvježavajući sirup poznatiji kao imber razblažuje se sa vodom.

Premium drenja

Nastavljajući tradiciju uzgoja, zaštite i prerade divljih drenjina, porodica Sabljić je proizvela i unaprijedila čuvenu rakiju drenju, po kojoj je ovaj kraj poznat. Dvije godine, uz budno oko stručnjaka 100% drenja bez košpica, bez šećera od čistog ploda drenjine, uz fizičko hemijsku analizu je jedina takva rakija na tržištu. Premium drenja sadrži 42% alkohola. Svaki proizvod je pripremljen isključivo ručno, od svježih plodova, a količine su limitirajuće. Rakija drenja odgovara odredbama za rakije od voća ispitana na Tehnološkom fakultetu u Banja Luci.

Liker od drenjina

Domaći likeri uvijek su vrlo cijenjeni aperitivi i poslastice u kojoj možete uživati svakodnevno. Kvalitet likera zavisi od kvalitete rakije. Liker od drenjina omiljen među ženskom populacijom zbog svog ukusa i boje. Liker sadrži 12% alkohola, pripremljem od svejžih plodova drenjine i rakije drenje.

Call Now ButtonPOZOVI